Bérlet

 Komplett kazánházi megoldások bérbeadása: 

-bérelhető kazánházak

melegvíz kazánház

- forróvíz kazánház 

- gyorsgőzfejlesztő

- gőzkazánház

A telepítés lehet: konténerben, ideiglenes kazánházban, gépkocsira szerelten.

 Tüzelőanyag: földgáz, PB gáz, biogáz, TH5/20 tüzelőaolaj, könnyű fűtőolaj, pellet vagy ezek kombinációja

Mikor lehet szükség ideiglenes kazán telepítésre:

Ha a meglevő kazánüzem nem áll rendelkezésre gőzt és meleg vizet tudunk bíztosítani a leállás idejére. Pl. karbantartások, javítások, tervezett vagy váratlan üzemszünetek és kapacítás hiány esetén.

Csúcsterhelési alkalmazások:

Ha szezonális terhelések vannak jelen egy folyamatban, akkor költséghatékonyabb lehet az ideiglenes gőz vagy melegvíz használata mint a kazán többletkapacitásába való beruházás a hely és beruhási többlet mellett.

Termékfejlesztés:

Ha egy vállalatnak rövid időre gőzre van szüksége a termékkutatáshoz és fejlesztéshez. Míg az új kazánház építés alatt van lehet egy rés a gőz- vagy melegvíz termelésben.  Az új kazánüzem kivítelezése és üzembe helyezése alatt az átmeneti időszakban biztosítani tudjuk  a szükséges energia igényt.

Elönyök:

Gyors: A teljes helyszíni telepítési és üzembe helyezési szolgáltatás tartalmazza a bérleti, szállítási és üzembehelyezési költségeket. Pótkocsira szerelt, konténeres megoldások és hosszú távú, nagy volumenű végleges megoldások. Ideiglenes kazánházak telepítése, ahol szükséges a nagyobb kapacitású energiaszolgáltatás.

Teljes berendezéscsomag: A csomagban megtalálható valamennyi berendezés,  segédeszköz, nyomáscsökkentő készletek, csővezetékek, üzemanyagtartályok, vízelőkészítés, kémény és füstelvezető szakaszok. 

Kezelő nélküli opciók: A TRD 604 kezelő nélküli üzemeltetésre vonatkozó irányelveinek való megfelelés. Távoli felügyeleti megoldások: diszpécserközpontban teljes megjelenítés, adatgyűjtés, távoli vezérlés és fejlett kazánkezelő rendszer is rendelkezésre áll.  Havária esetén kezelő értesítése SMS küldéssel.

Kazánház bérlése:

A bérelhető kazánok különböző csomagokban vannak, pl. a pótkocsik amelyeket ideiglenes kazánházzal szerelünk fel, konténerbe szerelt kazánok, ideiglenes épületbe szerelt kazánok stb. 

Gőzkazán bérlése:

A  bérlési tartomány 100 kg/óra és 20 000 kg/óra között, a kazánok párhuzamos működtetésének lehetőségeivel, akár 25 barg nyomáson.

Meleg-, forróvíz kazán bérlése:

A   bérlési tartomány 100 kW-ról 20.000 kW-ig, 110 oC és 140 oC tartományban, a kazánok párhuzamosan működésének lehetőségével nyomás akár 10 barg nyomáson.

Kazán bérleti csomagok közé tartozhat:

  • tervezés, engedélyeztetés
  • csatlakozások kiépítése
  • csőszerelés
  • villamos szerelés
  • üzemeltető személyzet bíztosítása
  • vízkezelő berendezés
  • üzemanyagtartályok (olaj, PB. pellet)
  • kémény és füstelvezetés bíztosítása