RODEK Kft

Magunkról

TELEPHELYEK

TANUSÍTVÁNYOK

Cégünk 35 éve működik, melyet 1989-ben KONSTRUKTÍV Kft. néven alapítottunk.

2005. évben – mint szinte minden hasonló pályát befutott vállalkozás – eljutottunk arra a felismerésre, hogy a megváltozott gazdasági körülmények és a megújulás igénye miatt új szerkezetű cég létrehozása a tovább fejlődés útja, ezért 2006. januárjában megalakult a NEW KONSTRUKTÍV Kft.

Az új cég a KONSTRUKTÍV Kft. jogutódjaként, az eddigi sikereket elért szakembergárdával, technikai felszereléssel változatlan tevékenységi körrel állt megrendelői rendelkezésére.

2015-ben megvásároltuk a Zalaegerszeg, Körmendi út 45. szám alatti ingatlant, ahol kialakításra kerültek az irodák, raktárak és a szerelőműhelyek.

Kezdetben tevékenységünk energetikai technológiai és tüzeléstechnikai szerelésre terjedt ki ipari méretekben. Ez a tevékenység időközben kibővült úgy itthon, mint külföldön, szendvicspanel acélvázszerkezetű, konténer és hagyományos épített kazánházak, ipari energetikai fűtési/hűtési rendszerek tervezésévelkomplett kivitelezésévelvillamostechnológiai és irányítástechnikai rendszerek szerelésével.

Szervizünk gáz- és olajégők, kazánok, kazánházi irányítástechnikai műszerek beüzemelésével, szervizelésével foglalkozik. Az általunk kivitelezett létesítményekre a garanciális időszakban és azt követően tüzeléstechnikai márkaszervizünk teljes körű karbantartási és javítási szolgáltatást nyújt.

Gyártóüzemünk nyomástartó tartályok, kazánok, gyorsgőzfejlesztők, termoolaj kazánok ipari kémények és lakatosipari berendezések gyártását végzi.

Megrendelőink igényeinek magas színvonalú megvalósításában tervező kollégáink, szakképzett és nagy gyakorlattal rendelkező kivitelező gárdánk vesz részt.

Társaságunk rendelkezik a fenti tevékenység elvégzéséhez szükséges személyi és tárgyi feltételekkel és az MSZ EN ISO 9001/2015 szerinti tanúsított minőségügyi rendszert működtet.

Az MSZ EN ISO 3834-2/2006 szerinti hegesztéssel kapcsolatos teljeskörű minőségirányítási követelményeket teljesíti.

Továbbá rendelkezünk

44/2016. (XI. 28.) NGM rendelet / 2014/68/EU irányelv G és B+F modulja, EN 13445, EN 13480, AD-2000 Mbl. HP sorozat, EN 13084-7 szabvány szerinti tanúsítvánnyal és ÉMI EN 13084-7-T400-HO-W-L20-1.4571-G kémény gyártási tanúsítvánnyal.

2024-ben cégünk fennállásának 35. évében ismét mérföldkőhöz érkeztünk.

Úgy ítéltük meg, hogy a tudatos márkaépítés, egységes arculat kialakításának következő állomása a cégnév megváltoztatása, ezért cégünk továbbiakban megnevezésében a családi nevünket használja.


2024 február 26. napjával kezdődően Társaságunk a tevékenységét

RODEK Gépészeti Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
rövidített név: RODEK Kft. néven folytatja.

A RODEK Kft. 2024. márciusában a Dun & Bradstreet A osztályú tanúsítványát kapta meg, mely minősítéssel Magyarországon csupán a cégek pár %-a rendelkezik.

A Dun & Bradstreet minősítése alapján RODEK Kft. pénzügyileg megbízható, stabil vállalkozás.